اخبار پزشکی

ساخت وبلاگ

بی شک برای اکثر افراد فکر کشیدن دندان برای دندان های دائمی می تواند بسیار ترسناک باشد. بسیاری از بیماران درمان ارتودنسی را به دلیل اینکه باید دندان کشیده شود، انجام نمی دهند و رد می کنند یا حتی بعضی می‌گویند که متخصص ارتودنسی من گفته که من مجبور به کشیدن دندان نیستم یا پزشک دیگری گفته که من میتوانم از بریس ها و ارتودنسی هایی که خیلی سریع کار صاف کردن دندان را انجام می دهند استفاده کنم. پس نیازی به این نیست که دندان هایم را بکشم.

مسلماً این جملاتی است که افراد فقط به گوششان خورده؛ ولی در عمل با آنها مواجه نشده اند و می توان گفت که کاملاً غلط هستند. مطمئناً پزشک ارتودنتیست در صورتی که کاملاً در کارش حرفه ‌ای باشد، می داند که تا زمانی که احتیاج شدیدی به کشیدن دندان نداشته باشند، ارتودنسی بدون کشیدن دندان برای افراد انجام می دهند. حتی اگر کوچکترین شانس وجود داشته باشد که بدون کشیدن دندان مشکلات دندانی را حل کنند و دندان های صاف به وجود بیاورند؛ اما مواردی هم وجود دارد که پزشک ارتودنتیست مجبور است حداقل یک دندان را بکشد.

در چه مواردی نمی توان ارتودنسی بدون کشیدن دندان را انجام داد؟

  • افرادی که مشکل شلوغی بیش از حد دندان در فک شان دارند
  • افرادی که دندان های بیرون زده دارند
  • افرادی که دندان های شلوغ دارند
  • افرادی که رشد غیر طبیعی دندان دارند
  • افرادی که فک کوچکی دارند

گرفتن مشاور از متخصص ارتودنسی

هنگامی که برای مشاوره اولیه به یک متخصص ارتودنسی مراجعه می‌کنید، او در مورد دوره درمانی و نحوه برطرف کردن مشکل با شما صحبت می ‌کند و توصیه‌ هایی را به شما می کند. در برخی موارد ممکن است این توصیه ها شامل انتخاب روش درمانی ارتودنسی بدون کشیدن دندان نشود و شما مجبور به کشیدن دندان تان شوید. زیرا اگر در مواردی دندان های شما برداشته نشود، باعث می شود که دندان های دیگر از موقعیت درست خودشان خارج شوند و یا شما دندان های اضافی در جلو یا بالای دندان های دیگر داشته باشید که اصلاً وجودشان باعث آسیب بیشتر به دندانه های دیگرتان شود.

همچنین متخصصان ارتودنسی سعی می‌ کنند تا جایی ممکن است، از کشیدن دندان خودداری کنند؛ اما اگر ناهنجاری شدید در دندان های شما وجود داشته باشد، برداشتن یک یا چند دندان ضروری می باشد.

اخبار پزشکی...
ما را در سایت اخبار پزشکی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نت ویر shafakade بازدید : 142 تاريخ : دوشنبه 24 مرداد 1401 ساعت: 18:37

اگر زمانی که باردار هستید (هر هر ماه از حاملگی خود) دندان دردی تجربه می کنید که به این سادگی ها تسکین پیدا نمی کند و ادامه دار است بهتر است که به یک مرکز دندانپزشکی بارداری مراجعه کنید.

طی یک جلسه ویزیت دندانپزشک علت دندان درد در بارداری شما را تشخیص می دهد. اگر با معیاینه فیزیکی و مشاهده، دندانپزشک متوجه نشد علت مشکل چیست احتمالا از اشعه ایکس در شرایط محافظت شده برای تصویر برداری از دندان های شما استفاده خواهد شد.

ممکن است علت دندان درد پوسیدگی دندان یا عفونت دندان باشد. اگر چنین باشد و اوضاع هنوز پیشچیده نشده باشد ممکن است دندانپزشک برای پر کردن دندان یا عصب کشی دندان ممکن است به شما پیشنهاد مراجعه در سه ماهه  دوم بارداری را دهد.

جرمگیری دندان: هم پیشگیری و  هم درمان

جرمگیری دندان یک روش بیخطر در طول دوران بارداری هم برای پیشگیری از دندان درد در بارداری است و هم درمان. شما با این روش می توانید پلاک ها و جرم دندان خود را بردارید بدون اینکه به شما یا جنین شما آسیب وارد شود.  تمیز کردن دندان ها با این روش می تواند التهاب لثه بارداری را نیز درمان کند.

لازم به ذکتر است که به دلیل خطر ابتلا به التهاب لثه در دوران بارداری ، دندانپزشک شما حتی ممکن است در دوران بارداری جرمگیری مکرر دندان را توصیه کند.

برداشتن پلاک همچنین می تواند ناراحتی ناشی از تومورهای بارداری (رشد غیر سرطانی روی لثه) را کاهش دهد. فقط بدانید که تومور ممکن است تا بعد از زایمان برطرف نشود، و این طبیعی است.

در صورت لزوم درمان های جدی تر انجام می شود

گاهی اوقات به سبب تغییرات هورمونی ضایعاتی روی لثه ایاد می شود که با نام تومور حاملگی شناخته می شود. این تومورها ممکن است با برخورد غذا به آن ها تحریک شده و درد ایجاد کنند. در این صورت ، دندانپزشک شما ممکن است به فکر برداشتن آن ها باشد، اما باید تا سه ماهه دوم یا سوم منتظر بمانید. این روش شامل بی حسی موضعی است تا ناحیه اطراف لثه شما بی حس شود.

اگر در دوران بارداری دچار بیماری پریودنتال (التهاب و عفونت شدید لثه) شوید و دندانپزشک نتواند دندان لق شده شما را نجات دهد، کشیدن در سه ماهه دوم می تواند دندان درد در بارداری و حساسیت را متوقف کند. شما سپس می‌توانید با دندانپزشک خود در مورد گزینه‌های جایگزینی دندان مانند ایمپلنت دندان یا بریج ثابت صحبت کنید. انجام  هر دو بعد از سه ماهه دوم ایمن است. البته هزینه دندان مصنوعی یا همان بریج از هزینه ایمپلنت کمتر است.

منبع: www.zhaleimplant.ir

اخبار پزشکی...
ما را در سایت اخبار پزشکی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نت ویر shafakade بازدید : 120 تاريخ : چهارشنبه 12 مرداد 1401 ساعت: 18:00